Friday, April 26, 2013

:: Gundah gulana....haiyaaa...






As salam.... 

Bersiaran dipagi hari... embun jantan pun dah tak segan segan nak menjelma,aku baru dapat update blog... 

Haiiiihhhhhhhhhh.......

Tak baiklah nak mengeluh bagai... Lebih baik lewat dari tak dapat langsung... Hidup dengan keluhan, satu benda pun tak dapat... 

Lama tak "bersiaran" secara terbuka... Semua tertutup untuk seketika... Blog ni aku private kan dulu kejap... Bukan apa... Sebab banyak sangat masalah melanda... fikiran tak stabil... emosi tak sehala... Bila menulis dalam emosi yang bercelaru, terlalu banyak rahsia yang tak lagi menjadi rahsia... 

Jadi jalan terbaik,private kan blog... luahkan rasa hati semahunya... Sebab ini satu2 tempat  curahan hati.. 
Aku tak punye siapa-siapa yang sudi mendengar.. (atau mungkin aku yang tak percaya pada siapapun lagi)


Dan jadinya blog ni tak lagi sweet berseri macam dulu.... 


Tapi macam ada kekosongan bila blog diprivatekan... rasa janggal.... 

Akhirnya ... segala curahan hati tatkala dilanda ribut taufan, kupindah kan ke "draft" je... selamat disitu... :)


Lega....



p/s: agaknya sahabat-sahabat aku kat ruang maya ni masih ingat lagi tak kewujudan aku dan blog ni...


No comments:

Post a Comment

:: Apa kata hati ..