Thursday, July 4, 2013

:: Demam le pulak.



Assalam.

Semalam dah rasa lain dah...Semacam je .. Mcam nak demam .

Bangun pagi tadi,lemah je rasa.. Demam dah datang dah...

Lepas jerebu ni, mungkin agakya cuaca tak berapa bagus...

Harap tak berjangkit kat budak2 ni ...





1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..