Monday, April 30, 2012

:: Segmen : Miss Z Cari Blogger ..





 Jom Join segmen Miss Z, berminat nak join klik je lah gambar kat atas tu.. 

Miss Z cari blogger nama segmennya.. menarik kan segmen tu.. blogger cari blogger.. boleh kenal lebih ramai lagi blogger, tambah kenalan di alam maya ni... 


tarikh tutup segmen 6 may 2012, jam 11.59malam... 



13 comments:

  1. cecepat update story baru ye :)
    btw , thanks follow me ..

    ReplyDelete
  2. JOM JOIN SEGMEN : JOM STALKER BLOG MEREKA

    http://ehbloger.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-stalker-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  3. t.kasih fiqa..mirah join jg segmen ni.:-)

    ReplyDelete
  4. gdlcuk join segmen!smoga bertambah ramai kenalan baru dr blogger..

    ReplyDelete
  5. jalan2 waktu malam tanpa arah tujuan @.@

    hye there ! ;)

    ReplyDelete
  6. maaf lambat sikit datang sini..

    TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dagn blogger lain lak

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  7. ama singgah dari segmen yg sama .. alang alang tu singgah sini dan follow sekali :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  9. salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan....dtg dr segmen yg sama....follow awak jgak, follow sy blik k...huhu=)

    Jom ke blog saya:
    http://piweeteacher.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Saya selalu berasa malu utk mengajak org ke blog saya.. Maklumlah hanya blog rapuan ...hihihi

    ReplyDelete
  12. salam :)
    datang dari segmen yang sama
    jemput ke blog saya ye

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..