Friday, May 18, 2012

:: "1st Giveaway By Iena Eliena"..



As salam...

Hari ni jadi rajin nak join GA dari Eina Eliena ... Tambah pulak hadiah nya memang meletop...

Kalau nak join , redahlah blog cik Iena ye...klik kat gambar atas...

Saya join sebab Cik Iena yang invite sendiri, tak ada orang tag saya pun..:)

Semua syarat2 dah buat... Harap ada rezeki nak menang hadiah2 ni :-



Top Referral 
- Busana Muslimah daripada
Muslimah Couture Online Boutique
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
Tempat Pertama
- Domain + own domain email selama setahun
by Nahrinet
- Busana Muslimah Daripada
Muslimah Couture Online Boutique
Bernilai RM 200 ++
- Dua Helai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Tempat Kedua
-Busana Muslimah Daripada
Muslimah Couture Online Boutique
Bernilai RM 200 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Tempat Ketiga
-Busana Muslimah Daripada
Muslimah Couture Online Boutique
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Aku nak tag mereka2 ni untuk sama2 memeriahkan lagi GA ni..:-

Mama Gee
Kancil
ecah
ciktom
lina

dan semua yang baca entry ni..:)



6 comments:

  1. thanks tag..menarik juga..berminat jugak nak join..nanti kl smpt ciktom join..

    gdluck!

    ReplyDelete
  2. tq tag mama...
    maaf ya...mama ni mmg malas skit nk join apa2 GA...hik3..
    nk updet blog pun malas...tp gagahkan jugak..

    ReplyDelete
  3. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..