Saturday, February 12, 2011

:: D kayangan Steamboat ...

 Hari rabu lepas aku pekena steamboat lagi... kali ni kat shah alam lak.. D'kayangan steamboat .. dekat sangat la ngan tempat kerja aku ... Kali ni officemate belanja ,... :)
Boleh tahan gak la steamboat kat sini.. buffe style, tak mahal pun ... 





Yang gemuk + montel + tak berapa nak d'boom itu aku .... :P


Aku kerja hari ni ... tu ha, boss dah menjeling, tak leh nak taip banyak2 ye.. layan dulu ... aku buat kerja jap, sat lagi aku curi curi masuk blog korang ..ahakss... peace with love .. < copy ayat Cah , hihihi >

17 comments:

  1. heheeh br nampak muka empunya diri...ahkak tak sempat nk selak2 entry yg bakang2 le..ni le pestime tgk muka fiqas... :)

    ReplyDelete
  2. bestnye mkn stemaboat. Jun thn lepas, kali terkahir sy merasa steamboat.Pas2 asyik tak kesampaian hajat jer. tgk n3 ni ttiba2 tringin nk gi mkn steamboat. tunggu gaji lh dlu. hahaah

    ReplyDelete
  3. my favourite tuh steamboat apalagi kalau kebanyakannya adalah dari seafood..pergh..patut lar aku tak besar2.adeh.

    ReplyDelete
  4. mama, hihihi...ini je pun pernah tempek muka kat sini...:)

    Shamel, dapt gaji pulun habis habisan ye... :)

    Bisk, ada ke makn seafood tak besar2 ? confius deh, sy yang selalu makan seafood, badan macam di pam pam ni..:P

    ReplyDelete
  5. hyep..
    wahh..
    steamboat terbaik la :)
    ritu bru gak mam,tp TERorder lebey smpi xlarat nk abiskan ..hehe :p

    ReplyDelete
  6. stimbot tu.... stimbot tuuu... hehehehe... Da tunjok tuan empunyer blog.. bagus bagus... yakin kan diri anda... gud job!

    ReplyDelete
  7. e'eh~ fiqas la~~ hehehe...

    ni, da wat entry khas untuk fiqas ni... http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/saya-tak-reti-nak-join-sb.html

    ReplyDelete
  8. WR, tangkap leleh ..:)

    She's, aah, sakan la jugak...

    Me, mmg best , terbaik dari ladang..:)

    UUKNOW, ini style bufet punye...makan selagi terdaya...

    Kertas A4, heheheh.... :P

    Sunah, terima kasih... dah jenguk dah..:)

    ReplyDelete
  9. aih lapar pulak tengok gmbr makanan kt atas ni haha

    ReplyDelete
  10. hehehe amacam best ke??? angah tak nak komen banyak2 takut nanti kena saman 6 juta ooooo

    ReplyDelete
  11. angah, wooo, nampak gaya macam byk benda nak komen tu...

    ReplyDelete
  12. aibaks da lama tak makan steamboat.. huhu..

    ReplyDelete
  13. sedap ni cik FIqas.....d;kayangan steamboat ni dekat Shah Alam ke???

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..