Monday, February 28, 2011

:: Happy morning ...

As salam ... 
Happy morning utk semua ... busy masih melanda ... gara-gara auditor yang tak berapa nak cerdik, kelam kabut hidup aku jadinya..... 
Tapi hari ni rasanya dah habis kut audit tu... last hari jumaat ... memang buat hati panas ... 
Lupakan pasal audit, sebab dah habis pun kan... 

Hari ni start keje dengan senyum ye... biar hati susah, biar hati tak senang, janji senyummmm.....biar orang pandang kita dengan penuh ketenangan .... tak gitu ?  senyum kan penawar duka ... biar senyum kita pahit rasanya, tapi manis bagi yang memandang .... :)





11 comments:

  1. salam fiqas.

    Senyum sokmo yer sbb senyum itu penawar duka

    ReplyDelete
  2. walau apa pun org selalu kata bagi saya; smile will make u happy. dengan syarat senyum dengan ikhlas. bukan senyum plastik. :D

    ReplyDelete
  3. buat tax ngan audit mane lagi senang?hu3

    ReplyDelete
  4. senyum seindah suria..yang membawa cahya...

    morning Fiqas

    ReplyDelete
  5. gara-gara auditor yang tak berapa nak cerdik,..

    tiba2 sedih melanda sbb bunga pom auditor..adakah kami tidak cerdik..:(..

    senyum..senyumm..bunga..senyum..:)..nice day cyg..

    ReplyDelete
  6. saya tengah senyum ni geng.. senyum tiap kali bertandang ke rumah ni..

    ReplyDelete
  7. Shamel, senyum penawar duka, ye betul..:)

    Angah, pagi2 dah buat sedekah kan.. :)

    Cah, senyum plastik ye..senyum ada makna tu..

    Aleen, ntah la ... :)

    Bisk, morning ...

    ReplyDelete
  8. Bunga , alamak bunga, sorry byk2 ye... tak sengaja.. terkasar bahasa lak..nnt sy explain tang tak cerdik tu...:(

    ReplyDelete
  9. Sunah, jgn pagi je, pagi ptg siang malam la senyum..hehhehee

    Mad, patutla saya rasa ada aura org yang tgh tersenyum.. ;)

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..