Thursday, January 13, 2011

:: Award ...

Ini award dari Ku Nur Izzati...Cantik kan...award untuk follower dia...Dah amik award maka kena jawab soklan sikit.....
1) pendapat anda tentang blog ku Izaati ni?
 ~ nice..background bunga2 tu cute je..kalau tgk kat archive tu, Ku ni rajin update blog..bagus..

2) blog nie ambil masa yang lama tak untuk loading?
~ saya buka kat laptop guna streamix, amik masa jugak. tak pasti la blog yang berat atau stremix yg lembab..
 
3) penambah baikkan/pengurangan yang perlu?
~ tak reti nak komen yang ni ..:)

nak berkenalan dengan pemberi award ni, klik sini

1 comment:

  1. tq tau..hehe..update yg xde info..suka2 je blog ku tu..

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..