Thursday, January 20, 2011

:: Meh Tolong Undi ... :)

 Hari tu aku ada join GA cik gayah... Nak kena undi la pulak...Korang tolong aku undi ek..cayang korang semua... klik kat sini , pastu korang cari la fiqas punye blog, macam kat atas tu..pastu korang tolong undi utk aku ye..:)
Terima kasih, jasa korang aku hargai...hihihi


nota kaki :- sticky post..yang baru kat bawah ye, itupun kalau ada..:)

15 comments:

  1. fiqas, no problem! pasti vote.

    p/s: keyepsi satu! he he he...

    ReplyDelete
  2. dah undi kamu , wish good luck to you from abdulfarique.com yea !!

    ReplyDelete
  3. ros dah vote tuk kamu!;) gud luck kay?:)

    ReplyDelete
  4. GA dari cik gayah? wa.. meh aibaks kas sapot! hehe

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua...sayang korang..hihihi..:)

    ReplyDelete
  6. Gayah suke cam fiqas.. usaha nk suruh org vote!! bagus.. gd luck ya yunk..muhahah, cayam ko...

    ReplyDelete
  7. angah dah tolong fiq dah... good luckkk hehehe

    ReplyDelete
  8. Cik Gayah, muah muah...cayang cik gayah ketat ketat..:)

    Angah, mekasih... :)

    P.W. tq...

    ReplyDelete
  9. undi jgn xundi! ;)
    mestiiiiii...

    ReplyDelete
  10. sekarang juge teman gi ngundi sahabat teman yg mesra alam nih.. moga berjaya !!!

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..