Saturday, October 16, 2010

Award Dari DarkRose


Dapat award dari DarkRose... ingat malas dah nak update blog ari ni, tapi sebab DarkRose ni cakap Award ni "Abang" kami yang suruh bagi    hahahha poyos  jadi semangat la pulak ....


1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award...

* Dia ialah mawar merah yang berduri...so korang jangan main2 tau, kena pakai perisai nak dekat...

* masih belajar lagi... good luck 4 ur study...

* kami kongi abang...wakakaka...( *o^)

* Dia seorang yang kuat cemburu...betul kan?? 

* dia sangat comel....

* suka dengan bunga dan haiwan jugak...penyayang ni tau...


2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
 
* kawan2 cakap aku pemalu...chehhh.....
* suka dengar lagu yang boleh menenangkan jiwa... 
* tak pandai nak luah perasaan pada orang...tak kira la rasa marah ke, tak puas hati ke ape ke...sebab tu ada blog...boleh tulis rasa hati kat sini...

* kuat cemburu.... 

* hantu novel....sanggup tak tidur kalau novel best...

* malas masak tapi suka makan....:)

* boros

* suka jalan2 habiskan duit...

* aku tak comel tapi comot.....



3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...
 
DarkRose, yang ni postpone dulu ek...nnt2 la ye....
 

1 comment:

  1. thanks sudi buat~ hehe~ mang betun3 belaka sume tu~:)

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..