Thursday, October 7, 2010

Tolong Tolong !!!!

Nak minta tolongggg...please !!!!
Tetiba je pc aku kluar benda alah cam kat photo bawah ni.....what to do???
benda alah ni mengganggu aku nak buat keje...
benda ni muncul time aku on pc....mmg bila on je dia muncul...banyak lak tu...
Ada tak kawan2 kat sini yang boleh bantu aku???



ini ha yang muncul kat pc aku tu....

pastu dia akan jadi cam ni la...penuh 1 monitor....banyak giler tau....
~ abaikan je wallpaper yg tak menarik tu ye ~


Tolong ye korang yang terer bantu aku....!!!!

4 comments:

  1. angah takut pc fiqas ada virus kot tanya it la...

    ReplyDelete
  2. pokcik xtau pemende ni..tanya dak2 IT!!

    ReplyDelete
  3. @AngahSayang2314 kat office ni budak2 IT dtg 2-3 bulan sekali je... :(

    ReplyDelete
  4. @HaNTwO poning den duk pk nak bueq camno eh...

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..