Thursday, October 14, 2010

Pakwe baru aku...

wah....pagi2 cam ni semangat pulak nak update blog...
Banyak nak tulis kat sini...tapi yang the best ialah, aku ada pakwe baru...
Baru lagi kenal dia ni.. penyejuk jiwa aku... penenang jiwa pun boleh gak kut...

Bak kata Stacy la kan, aku bagaikan sudah terkena mantera cinta.... :-)
Pakwe baru aku ni, best sangat sangat.... jatuh cinta sudah padanya. ahaks !!!

Oke, nak kenalkan kat korang pakwe aku ni....
 kat bawah ni ha aku upload photo dia...hensem tau.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




kan, betul kan hensem??? ngeh ngeh ngeh....

6 comments:

  1. ni laki orang la cik adik oiii heheh..

    ReplyDelete
  2. aik? abg dark rose la!!!;) hehe:)

    ReplyDelete
  3. @HaNTwO ala, jgn la...dia dah jadi pakwe ku..hahahah

    ReplyDelete
  4. alamak fiqas buat spoil la.... hehehe nie yg nak marah nie heheheh (gurau jer)

    ReplyDelete
  5. @AngahSayang2314 alamak aii, angah dah marah la..larikkkkkkkk....

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..