Thursday, October 21, 2010

"Sape nak hadiah free dari Paris? =)"

Hahhh??? hadiah free dari Paris??? Apakah???

Nak nak nak !!!! tolong la saya nak hadiah tu !!! tak kira nak jugak  < *_* >

Korang nak jugak??? meh terjah sini...

Betul.... aku tak tipu la... tgk ni...
 hah kan??? aku bagi bukti ni tuk korang tau...sat g kang korang cakap aku tipu lak !!

Terima Kasih daun keladi kat Ecah anak Dato' nan sbb sudi tag utk share  hadiah ni...... muah muah utk ecah... hik hik hik ....

Nak Hadiah ni ada syarat2 nye gak...

Ni ha syarat2 nye....

                                                www.nadiafarahida.blogspot.com

1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" 
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog.
~ done... gambar ada kat atas tu ha ~

2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.
~ oret... dah link kan ... ~

3. mnjadi follower blog ni.
~ dah follow , ke 300 ~


 4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!
 ~ nak tag mereka ni ..sebb mereka best ...~



5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.
~ oret ~

Hadiah ??? korang skodeng je lah kat blog nadia ni ek...

2 comments:

  1. gud luck~ nt ros wat ea entry nyer~ skunk ni berukband ros demam~ uwaaaaaaaaa~ neway tq tag aye~:)

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..