Tuesday, March 8, 2011

:: Selamat Hari wanita ..


Agak terlewat untuk aku ucapkan selamat hari wanita untuk wanita2 semua... . Yang lelaki jangan jeles, duk diam2 hari ni.. jangan kacau kaum wanita hari ni.. :P
Semoga kita menjadi seorang wanita yang tabah, cekal , kuat dan berhemah tinggi ... Kepada wanita yang masih bergelar anak dara, jaga diri anda, jaga maruah anda... Pesanan iklas dari hati oleh Fiqas ...=__=




Aku nak minta maaf ye, sebab akhir2 ni emosi tak berapa nak stabil, so blog ni pun terikut sama dengan emosi aku.. jadinya terluah la rasa hati kat sini .. Iye la, aku dah tak ada tempat nak mengadu, so kat sini lah tempat aku mencurah semua .. Maaf pada yang tak suka ... .






7 comments:

  1. selamat hari wanita juga buat akak...


    DIRI MU BEGITU BERHARGA...

    ReplyDelete
  2. akan kembali stabil nanti tuh..

    selamat hari wanita utk para wanita..

    ReplyDelete
  3. selamat hari wanita..

    xpe2 bunga paham..pe pom jag emosi yek cym.

    ReplyDelete
  4. sahabatku fiqas..
    tidak da salahnya berkongsi cerita asalkan masih pada batasnya.. pada saya, semua catatan fiqas masih terkawal dan matang..err.. kenapa ni ??

    ReplyDelete
  5. Miss, untuk kita2 aje..:P

    WR, iye btl, " KERANA DIRIKU BEGITU BERHARGA "... Heheheh

    kertas, :-)

    Bisk, harap begitulah...

    Bunga, mekasih bunga,, cayang bunga..muahhh..:)

    Mad, kalau masih dalam kwalan tak pe la., risau jugak takut dah terlebih batasan.... sbb time tulis mmg sy tak fikir dah, tulis n terus post.. :)

    ReplyDelete

:: Apa kata hati ..